Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Разговор с Мария Тодорова – майка и професионален фотограф

Деветте месеца, в които майката е бременна минават като един миг, макар и всичките неразположения, които изпитва. Един прекрасен начин да запазите спомена от промените, настъпили в тялото ви през периода, в които очаквате своето бебче е фотосесия за браменни. Освен това, бременните жени просто сияят. Какво е важно да знаем за фотосесията за бременни? Мария Тодорова: За фотосесията за бременни е важно бъдещата мама да е уверена в себе си на първо място. Да не се притеснява от качените през бременността килограми, защото въпреки тях, тя е много по-красива. Сега тя носи живот в себе си.

 

Как би посъветвали бременната жена и партньора и да се подготвят?

Мария Тодорова: Нека да бъдат с настроение за снимки, няма как да не се получат прекрасни кадри при тази предпоставка. Няма нужда от специална подготовка, тъй като моето студио предлага различни тоалети за дамите. Разбира се, понякога и те носят любима дреха за снимките, в която се чувстват комфортно. Препоръката ми е да имат ясна концепция какво точно желаят, за да удовлетворя техните изисквания – цветово, тематично.

Как би посъветвали бременната жена и партньора и да се подготвят?

Как се провежда самата фотосесия?

Мария Тодорова: Фотосесията се провежда предимно в студиото ми. Снимам на различни декори и фонове предварително уточнени с двойката. Дамата може да смени няколко тоалета, а най-същественото е да се забавлява се през цялото време При подходящи атмосферни условия може да снимаме и фотосесията на открито.

Кой месец от бременността на жената е подходящ? Кой месец от бременността на жената е подходящ?

Мария Тодорова: Най-подходящ е 7-ят месец от бременността, но зависи изцяло от дамата. Снимала съм и в 9- месец – дни преди раждането. Продължителността е около час, понякога и малко повече.

Интересна история.

Мария Тодорова: За мен всяка фотосесия е вълнуваща и интересна, дамите са много развълнувани от бъдещото събитие и предават емоцията в снимките ми. Наскоро при мен дойде една дама да и направя фотосесия за бременни и след по-малко от 12 часа роди прекрасно бебче. Тя успя да запечата този съкровен момент в буквално последните часове от бременността си.

Leave a comment

Запишете се за безплатен бюлетин

Ако нашият сайт ви харесва, тук можете да се абонирате за новини и интересна информация.


Благодарим ви! Николета и Никола

X