Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

9 месеца се подготвяш за онази любов, която продължава цял живот

Радост, притеснение, сълзи, трепети, очакване – всяка жена разбрала, че ще става бъдеща майка, минава през буря от емоции. Да се превърнеш в майка е придружено с куп изненади. При това големи. Понякога очаквани, друг път – изненадващи.

След като станете майка, ще се наложи да промените не само нагласите и навиците си, но и целия си живот. Тези мъници ни учат на едно от най-ценните качества в живота – търпение и спокойствие.

Моят най-специален ден в живота ми ще остане деня, в които станах майка! Предполагам и вашия!

Ето и вълненията на три бъдещи майки от Русе:

За Десислава Савова думата Бебе = любов

Николета: Нетърпелива ли си да видиш твоето бебе за първи път?

Деси: Нетърпелива съм и много се вълнувам. Чувствата и емоциите в мен, когато съм на крачка от това да видя и прегърна моето дете са много и смесени – страх, нетърпение, любов. Интересно ми е как ще изглежда бебчето и на кого ще прилича. Обичам много малки деца и нямам търпение да се срещна с това, което съм създала аз.

Николета: Какви страхове и притеснения имаш като бъдеща майка?

Деси: Притеснявам се, че всичко което ме очаква е ново и непознато за мен, страхувам се дали ще се справя с всички трудности на мисията да съм родител. Знам че не е лесно, но съм сигурна че е най-голямото щастие и очаквам с нетърпение и щастливите и трудни моменти с моето мъниче.

Николета: Признай си, какво най-много обичаш да си похапваш и притесняваш ли се от килограмите?

Деси: Противно на повечето бременни имам проблем с храната и апетита. Не ми се дояжда нищо, даже ми е доста трудно всеки ден да измисля какво да хапвам. Има доста храни, които изобщо не ми понасят. Не се вманиачавам, хапвам всичко, каквото ми се яде, но все пак не се и отпускам прекалено много. За да се чувствам добре, за мен е важно и да изглеждам добре, до колкото е възможно.

За Стилияна Йорданова думата Бебе = Всичко

Николета: Нетърпелива ли си да видиш твоето бебе за първи път?

Стели: Изключително съм нетърпелива да го видя, как ще изглежда, колко ще е голямо, ще има ли косичка. Постоянно си го представям как може би ще изглежда.

Николета: Признай си, какво най-много обичаш да си похапваш?

Стели: Най много обичам сандвичи и сладичко. Все още не ме притесняват килограмите, но в крайна сметка дори и да са в повече, ще имам мотивация бързо да вляза във форма.

Веселина Влаева думата Бебе = приключение

Николета: Нетърпелива ли си да видиш твоето бебе за първи път?

Веси: Нетърпелива съм за първата прегръдка, допир, да докосна с устни малките ръчички, да усетя най-чистата и истинска любов. Чувствам вълнение и страшно нетърпение да зърна вече малкото фъстъче.

Николета: Какви страхове и притеснения имаш?

Веси: Всяка жена, която става майка за първи път през живота си има своите притеснения и страхове. При мен единствения страх е не дали ще се справя с тази задача – да съм родител, а дали ще понеса болката при раждане.

Николета: Признай си, какво най-много обичаш да си похапваш?

Веси: Мислех, че ще съм голям каприз спрямо храната, но всичко си е както преди. Нито имам завишен апетит, нито обратното. Предпочитам по солените храни и почти не хапвам десерти.

Ако някога сте виждали очите на щастлива бременна жена, тогава ще се съгласите с мен, че никакви диаманти не могат да се сравнят с красивия блясък на тези очи.

Leave a comment

Запишете се за безплатен бюлетин

Ако нашият сайт ви харесва, тук можете да се абонирате за новини и интересна информация.


Благодарим ви! Николета и Никола

X