Skip to content Skip to footer
Кои сме ние

Ние сме Николета, Никола и Алек

Ние, Николета и Никола, сме млади родители, които използват съвременни методи за отглеждане и възпитание на своето дете – Алек.

Аз, Николета, завърших магистърска степен „Предучилищна и начална педагогика“ и от повече от 8 години се занимава под различни форми с обучения и развитие на деца. На Никола му се случи за първи път да се сблъска с думата „дете“, когато се роди сина ни. Но за приключението и емоцията да си баща ще ви разкаже лично той в отделни теми.

Тук няма нищо, както се казва „на шега“. И двамата се фокусирахме в изграждането и създаването на този сайт, защото на нас ни беше изключително трудно в началото с отглеждането на нашия син и съветите, които получавахме от различни места. Затова решихме да създадем място, където ще получите отработени и отиграни препоръки за развитието и възпитанието на детето. Място, където ще си признаем нашите грешки, защото всеки родител ги прави. Благодарение на книгите за деца и родители, които четем, успяхме да изградим отношение към детето, което ни помага при неговото възпитание! Всичко, до което ще се докоснете в happycleverkids е пречупено през нашата призма, призмата на щастливи и спокойни родители.

Ние възпитаваме детето си да бъде самостоятелна личност

възпитаваме детето си да бъде самостоятелна личност

Ние се стремим да възпитаваме детето си да бъде самостоятелна личност, любознателна, търпелива, дисциплинирана и до тук спирам да изброявам.

Не се наемаме да предоставяме информация за храненето на детето, нито рецепти или пък съвети за съня, защото оставаме тези теми на компетентните и запознатите с това специалисти.

Тук ще откриете информация за щастливи и умни деца, но и за спокойствието на родителите. Скуката и рутината на майката ще може да се разчупи и от две години майчинство, ще пожелаете да си го удължите на …, да речем пет години. Ще ви запознаем с различни идеи за разнообразяване на еднообразното ежедневие и дейности, с които и вие и детето да се забавлявате.

Продължаваме да се учим всеки ден и вярваме, че това е процес, който никога няма да приключи, защото децата ни са неизчерпаем източник.

 

Благодарим ви за отделеното време и се надяваме в Happy Clever Kids всеки да откриете нещо полезно за себе си и семейството си.

Запишете се за нашия бюлетин


Запишете се за безплатен бюлетин

Ако нашият сайт ви харесва, тук можете да се абонирате за новини и интересна информация.


Благодарим ви! Николета и Никола

X